10 участници влязоха оковани с белезници по двойки в новото издание на Big Brother All Stars. Първи прекрачиха прага на къщата в Нови хан Катето Евро и Ники Китаеца, а след тях продуцентите събраха на синджир фолкпевицата Бони и актьора Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото, "къртицата" Емо Каменов и Петя Буюклиева, участника във фамилното издание на шоуто - "нацепената батка" Христо Трифонов, който бе свързан с певицата Пламена Петрова, а за финал остана най-интересната двойка - Тодор Славков и Калина Паскалева, която нашумя с книгата "Дневниците на една курва".

Катето Евро и Китаеца получиха привилегията да свалят оковите на една двойка, като имаха възможност това да бъдат и те. Актрисата се поблазни именно те да бъдат привилегированите, но Китаеца даде аргументи, че това трябва да бъдат Каменов и Буюклиева, тъй като двамата едва ли ще издържат мисията.

Радостта на охранителя и естрадната звезда трая обаче кратко, тъй като ги изненадаха не само със свободни ръце, но и с номинация за изгонване по-малко от час след влизането им. Така в понеделник двамата ще се борят за вота на зрителите да бъдат оставени в шоуто.

Случайно или не, но новите съквартиранти бяха набързо оплюти от коментаторите в студиото. Докато Черната Златка и Влади Въргала бяха по-умерени и предрекоха интересен сезон, Албена Вулева и Евгени Минчев включиха турбото. Вулева им "намаза ските", като ги определи за залезли и неактуални имена, които ще търсят възраждане на своята известност. Катето Евро бе сравнена с Камелия Воче, Китаеца като новия Наско Месечков - скучен и неинтересен. Единственият, на когото Албена открито симпатизира, бе внукът на Тодор Живков. Златка пък лепна веднага прякор на Трифонов - "нацепена чичка".

Именно на Малък Тошко и скандалната Калина се залагат най-много надежди за нещо любопитно в новия сезон. Определилата се за писателка Паскалева надълго и нашироко разкриваше през последната година тайни за живота на мутри, плеймейтки и девойки, които искат да опитат от живота на бързи обороти. Самата тя е била спасявана от пловдивски сводник от вече покойния бос на ВИС 2 Георги Илиев. Самият Славков пък си пожела да бъде закопчан с "лек тип жена" и като видя Калина, заяви с чувство за хумор, че могат да излязат след девет месеца трима.

Евгени Минчев пък срина хвалбите на продуцентите за уникален кастинг с мнението, че тези хора могат да бъдат интересни само за хората, които ядат лютеница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase